Teretana

Teretana

MESTO ZA NEPREVAZIĐENI TRENING SNAGE

Non Stop Fitness u svakom od svojih objekata ima teretanu kao jedan od obaveznih sadržaja. Sve Non Stop Fitness teretane opremljene su najsavremenijim spravama, opremom i rekvizitima koje omogućavaju kvalitetan i efikasan trening snage i izdržljivosti u snazi.

U našim teretanama čekaju Vas sprave pomoću kojih ćete „pogoditi“ sve mišićne grupe, kao i bogato opremljena zona sa tegovima.

U svim NSF centrima dočekaće Vas stručni i iskusni trenri spremni da Vam pomognu da pravilno i bezbedno trenirate i postignete željeni rezultat. Vežbanje u teretani nije rezervisano samo za osobe koje se bave bodybuilding-om i aktivne sportiste. Trening u teretani preporučuje se svima koji žele da oblikuju svoju mišičnu masu, izgledaju bolje i doprinesu zdravlju.

Zavisno od ciljeva u fitness-u potrebno je uskladiti dinamiku i intenzitet treninga. Osobe koje imaju visoka očekivanja od treninga u teretani imaju mogućnost da zatraže uslugu ličnog trenera. Ovakav pristup preporučuje se i osobama koje imaju zdravstvene probleme ili su u procesu oporavka od povreda.

Non Stop Fitness naročito obraća pažnju na bezbednost vežbača i na higijenu prostora po najvišim svetskim standardima.

Fotogalerija