Lokacije

Uz članarinu dobijate pristup svim Non Stop Fitness lokacijama

Autokomanda

Prva Non Stop Fitness lokacija, otvorena 2016. godine. Par minuta hoda od Slavije i idealno povezna sa svim delovima grada. Kardio trening ide mnogo lakše kada imaš dobar pogled na zalazak sunca.

BIG Fashion Park

Fitness centar kreiran po vrhunskim standardima, prostrana mix zona gde trening nikada ne prestaje. Pridruži nam se na treningu, čekamo te na Karaburmi.

Dimitrijala

Smeštena u srcu Zvezdare, lokacija do koje je lako doći i gde trenira ekipa. Na svega 15 minuta pešaka od centra grada. Idealno mesto da započneš dan.

Aviv Park

Otkrij našu lokaciju na Konjarniku, smeštenu u okviru tržnog centra Aviv Park. Prostrana i svetla kardio zona podići će tvoj trening na sledeći nivo.

Vojislava Ilića

Lokacija sa najraznovrsnijim grupnim treninzima. Pridruži nam se i oseti energiju o kojoj pričaju svi naši članovi. Odaberi svoj trening, aktiviraj se i pridruži se fitnes zajednici u Vojislava Ilića.

Banovo Brdo

Fitness centar koji se nalazi u Požeškoj ulici, u srcu svih dešavanja u ovom delu grada. Moderna i savršeno opremljena lokacija zbog koje ćeš jedva čekati svoj sledeći trening.

Zemun

Pronađi naš centar u Glavnoj 7, najposećenijoj i najprometnijoj ulici. Mesto gde se dešava život i jak trening. Poseti nas i proveri zašto smo omiljeni fitnes centar u ovom delu grada.

Vojvode Stepe

Naša najnovija lokacija otvorena u novembru 2022. godine. Prostran, osvetljen i urban prostor. Voždovac ima novo omiljeno mesto za trening. Jedva čekamo da te upoznamo.

Sarajevska

Deveta lokacija po redu nalazi se u srcu Beograda. Prostire se na 3 nivoa, prostor je opremljen modernim spravama koje će ispuniti sve tvoje potrebe. Vidimo se na treningu.

Non Stop Fitness aplikacija

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!

Non Stop Fitness aplikacija

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!