Lokacije

NSF Autokomanda

NSF Autokomanda nalazi se na adresi Rudnička 1 (preko puta restorana „Franš“).
Reč je o našem prvom fitness centru otvorenom u februaru 2016. godine.
Ubrzo posle otvaranja NSF Autokomanda je postao najomiljeniji fitness centar stanovnicima Vračara, Voždovca i Slavije, a rado ga posećuju i žitelji Banjice, Šumica i dela Zvezdare kao i studenti Medicinskog, Stomatološkog, Veterinarskog fakulteta, FPN-a i FON-a.

NSF Dimitrijala

NSF DIMITRIJALA nalazi se na adresi Dimitrija Tucovića 32.
Reč je o savremenom fitness centru otvorenom spetembra 2017. godine.
NSF DIMITRIJALA je idealna lokacija za trening svim stanovnicima Zvezdare i studentima Pravnog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta kao i svima koji stanuju u studentskim domovima „Kralj Aleksandar“ i „Patris Lumumba“.

NSF Karaburma

NSF KARABURMA nalazi se na adresi Vojvode Micka Krstića 1 – naselje „Dunavske terase“.
To je naš najveći fitness centar i jedan od najvećih objekata te vrste, ne samo u Srbiji, nego i u regionu. Nudi najveći broj sadržaja od svih fitness centara u Beogradu. Otvoren je oktobra 2017. godine.
NSF KARABURMA je idealna lokacija za trening svim stanovnicima Karaburme, Mirijeva, Višnjice i Višnjičke Banje.

NSF Aviv Park

NSF Aviv Park se nalazi na prvom spratu TC  Aviv Park, u ulici Živka Davidovića 86. 730 kvadrata naše najlepše teretane rasporedili smo na  cardio zonu sa a pogledom na Istočnu kapiju, prostranu mix zonu, jednu od najlepših grupnih salagde se održava više od 10 različitih grupnih treninga, zasebnu žensku teretanu sa odvojenim svlačionicama i tuševima, stretching i funkcionalnu zonu.