Lokacije

Uz članarinu dobijate pristup svim Non Stop Fitness lokacijama

Autokomanda

Prva Non Stop Fitness lokacija, otvorena 2016. godine nalazi se u srcu Vračara. Par minuta hoda od Slavije, kao i Medicinskog i Veterinarskog fakulteta, idealno povezna sa svim delovima grada. Kardio trening ide mnogo lakše kada imaš dobar pogled na zalazak sunca.

BIG Fashion Park

Fitness centar kreiran po vrhunskim standardima, prostrana i sjajno opremljena teretana gde trening nikada ne prestaje. Kao i na svim NSF lokacijama, u ponudi imamo veliki izbor grupnih treninga koji se održavaju svakodnevno. Pridruži nam se na treningu, čekamo te na Karaburmi. Lokacija se nalazi u sklopu BIG Fashion park centra.

Dimitrijala

Smeštena u srcu Zvezdare, lokacija do koje je lako doći i gde trenira ekipa. Na svega 15 minuta pešaka od centra grada. Idealno mesto da započneš dan.

Aviv Park

Otkrij našu lokaciju na Konjarniku, smeštenu u okviru tržnog centra Aviv Park. Prostrana i svetla kardio zona podići će tvoj trening na sledeći nivo.

Vojislava Ilića

Lokacija sa najraznovrsnijim grupnim treninzima. Pridruži nam se i oseti energiju o kojoj pričaju svi naši članovi. Odaberi svoj trening, aktiviraj se i pridruži se fitnes zajednici u Vojislava Ilića.

Banovo Brdo

Fitness centar koji se nalazi u Požeškoj ulici, u srcu svih dešavanja u ovom delu grada. Moderna i savršeno opremljena lokacija zbog koje ćeš jedva čekati svoj sledeći trening.

Zemun

Pronađi naš centar u Glavnoj 7, najposećenijoj i najprometnijoj ulici. Mesto gde se dešava život i jak trening. Poseti nas i proveri zašto smo omiljeni fitnes centar u ovom delu grada.

Vojvode Stepe

Lokacija otvorena u novembru 2022. godine u ulici Vojvode Stepe. Prostran, osvetljen, vrhunski opremljen i urban prostor koji se prostire na dva nivoa. Voždovac sada ima novo omiljeno mesto za trening. Jedva čekamo da te upoznamo.

Sarajevska

Naša deveta lokacija otvorena je u Sarajevskoj ulici u blizini Beograda na vodi. Prostire se na 3 nivoa, a prostor je opremljen modernim mašinama za trening. Osim treninga snage i kardia, na raspolaganju su i najrazličitiji grupni treninzi. Vidimo se na treningu.

Pančevo

Desetu lokaciju otvorili smo u Pančevu, u blizini BIG Fashion park-a. Sa najmodernijom opremom, stručnim trenerima i živom atmosferom, ova lokacija je omiljena destinacija za ljubitelje zdravog načina života. Bez obzira da li ste iskusni vežbač ili početnik, naša raznovrsna ponuda prilagođena je svim nivoima i interesovanjima.

Non Stop Fitness aplikacija

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!

Non Stop Fitness aplikacija.

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!