Autokomanda
NSF Autokomanda nalazi se na adresi Rudnička 1 (preko puta restorana „Franš“). Reč je o našem prvom fitness centru otvorenom u februaru 2016. godine. Ubrzo posle otvaranja NSF Autokomanda je postao najomiljeniji fitness centar stanovnicima Vračara, Voždovca i Slavije, a rado ga posećuju i žitelji Banjice, Šumica i dela Zvezdare kao i studenti Medicinskog, Stomatološkog, Veterinarskog fakulteta, FPN-a i FON-a.
Big Fashion Park
NSF Big Fashion Park se nalazi na adresi Višnjička 84. Ova lokacija zauzima prostor od 850 m2 , a nivo opreme i raznovrsnost ponude zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih vežbača. Sadrži salu za grupne treninge površine, salu za spinning, žensku fitnes zonu, mix zonu, kao i kardio zonu. U muškoj i ženskoj svlačionici nalaze se tuš kabine i toaleti. NSF Big Fashion Park je 24 sata otvorena za svoje članove.
dimitrijala spolja
Dimitrijala
NSF DIMITRIJALA nalazi se na adresi Dimitrija Tucovića 32. Reč je o savremenom fitness centru otvorenom septembra 2017. godine. NSF DIMITRIJALA je idealna lokacija za trening svim stanovnicima Zvezdare i studentima Pravnog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta kao i svima koji stanuju u studentskim domovima „Kralj Aleksandar“ i „Patris Lumumba“.
nsf aviv
Aviv Park
NSF Aviv Park se nalazi na prvom spratu TC  Aviv Park, u ulici Živka Davidovića 86. 730 kvadrata naše najlepše teretane rasporedili smo na cardio zonu sa pogledom na Istočnu kapiju, prostranu mix zonu, jednu od najlepših grupnih sala gde se održava više od 10 različitih grupnih treninga, zasebnu žensku teretanu sa odvojenim svlačionicama i tuševima, stretching i funkcionalnu zonu.
Novi Sad
NSF Novi Sad nalazi se u strogom centru Novog Sada, na adresi Narodnih heroja 1 (Pupinova palata – preko puta TC Bazaara). Naš prvi objekat u Novom Sadu ima više od 950 metara kvadratnih i predstavlja NAJSAVREMENIJI fitnes centar u Novom Sadu, koji odgovara svačijim potrebama.
Banovo Brdo
Non Stop Fitness Vam donosi najbolje iskustvo fitnesa na Banovo Brdo.
Otvaranje u februaru.
Obrenovac
Non Stop Fitness Vam donosi najbolje iskustvo fitnesa u Obrenovac.
Otvaranje u februaru.
Vojislava Ilića
Non Stop Fitness Vam donosi najbolje iskustvo fitnesa u Vojislava Ilića.
Otvaranje u februaru.