ALL-INCLUSIVE

Kardio, teretana, istezanje, spinning,
grupne sale, startni plan, ženska zona,
sve je uključeno.

TRENAŽNA ZONA

Svi Non Stop Fitness centri su opremljeni sa najsavremenijom fitness opremom. Ovo uključuje i slobodne tegove kao i mašine koje pogađaju razne delove tela. Od benča i bučica do mašina za leđa i noge. Pogledajte šta sve možete da očekujete u mix zoni svih NSF lokacija.

KARDIO ZONA

Kardio je uključen u svaku članarinu. Ne postoje nikakve doplate. U ponudi imamo raznovrsni asortiman kardio sprava od traka za trčanje i bicikala do sprava za veslanje i nordijsko skijanje. Tu su i inovativne kardio mašine kao što su Sizif i AirBike. Svaka NSF lokacija ima kardio zonu.

ŽENSKA ZONA

U svakoj NSF lokaciji ima izdvojen deo samo za žene. U ovoj zoni možete da radite trening bez ometanja i pogleda. Atmosfera je opuštenija a sprave u ovom delu teretane su prilagođene vežbama koje su najpopularnije kod žena. Trenirajte bez brige i po svom režimu.

SPINNING ZONA

Dobar način da radite kardio je sa našim spinning biciklima. Imamo spinning zonu na sledećim lokacijama: Autokomanda, Novi Sad, Banovo Brdo, Big Shopping Park. Ukoliko nema spinning grupnih treninga u trenutku kada ste u teretani, slobodni ste da koristite bicikle koliko god želite.

GRUPNE SALE

Grupne sale su otvorene našim vežbačima kada se ne održavaju grupni treninzi. One su odlične ukoliko idete da trenirate sa društvom ili ukoliko želite da koristite rekvizite za grupne treninge. Tu su bučice, kettle bell, džakovi za boks, strunjače, steperi, TRX oprema i još mnogo toga.

STRETCHING ZONA

Svaka lokacija ima posebnu stretching zonu. Ovde možete da se istegnete nakon dobrog treninga kako biste ublažili upalu i pomogli mišićima u oporavljanju. Stretching zona ima sve potrebne rekvizite kako biste brzo i efektivno opustili mišiće nakon treninga.

STARTNI PLAN

Svaki novi član Non Stop Fitness-a može da zatraži plan za prvi mesec treniranja od naših trenera. Dobićete kompletan plan vežbanja koji će uključiti korišćenje svih sprava u fitnes centru. Takođe, startni plan je personalizovan vašim potrebama kao i vašem cilju.

App Icon on website
Preuzmite aplikaciju
Preuzmite našu aplikaciju za članove i sve potrebne informacije ćete imati u svom telefonu.
Budite u kontaktu sa svojim klubom, proveravajte nalog i rezervišite trenige u pokretu.