Besplatni startni plan
Svi novi članovi Non Stop Fitness-a dobijaju besplatno merenje (težina, procenat masti i sl.) i besplatan plan treninga  izrađen od strane naših trenera, za prvih mesec dana treniranja, a prilagođen potrebama svakog vežbača i cilju koji želi da postigne.
Najbolji početak u treningu
Non Stop Fitness je lanac fitnes centara prilagođen svima koji žeče da počnu da se bave treningom.
Veliki broj vežbača je svoje prve korake u treningu napravlo upravo u Non Stop Fitness-u.
Pomažemo ti da počneš sa treningom, da ostaneš posvećen i motivisan bez obzira na prethodno iskustvo u fitnesu.
Pitaj za savet
Ukoliko imaš nedoumicu kako se koja sprava koristi ili nisi siguran da li radiš vežbu pravilno, uvek možeš pitati naše trenere za savet. Ako želiš najbrži i najkraći put do željenih rezultata možeš angažovati ličnog trenera 
Kontakt
Pozovite, pošaljite e-mail ili posetite lokaciju kako biste zakazali za Vaš besplatni startni plan u terminu koji vam najviše odgovara.

  Autokomanda –  Rudnička 1, +381 62 570 434
  Dimitrijala – Dimitrija Tucovića 32, +381 11 403 95 36
  Big Fashion Park – Višnjička 84, +381 11 4022 488
  Aviv Park – Živka Davidovića 86, +381 11 453 69 43
  Novi Sad – Narodnih Heroja 1, +381 21 32 70 200
  Banovo Brdo – Požeška 31, +381 11 454 12 62
  Vojislava Ilića – Vojislava Ilića 73, +381 11 454 30 14
  Izabertite lokaciju
  Izaberi savršenog trenera za sebe
  Lični trener je tip pomoći koji sami birate. U svakoj od naših lokacija možete se odlučiti za muškarce ili žene, ljude koji koriste različite metode da vas dovedu do cilja, i usko su stručni u oblastima koje vas zanimaju.
  Možete naći trenere specijalizovane za bodi bilding, zatezanje i gubljenje težine, ili treniranje za specijalne događaje poput  maratona. Postoje i specijalni programi za decu, starija lica, i profesionalne sportiste.
  Osim izbora ličnog trenera, možete da se odlučite i za odgovarajući tip vežbi za ostvarenje konkretnih ambicija – pločice na stomaku, bikini fitnes, ili smanjenje procenta masti u telu.
  Čim ličnom treneru otkrijete šta tačno želite da postignete na kraju procesa vežbanja, oni će osmisliti realističan plan u skladu sa vašim mogućnostima.
  Dobar i efikasan plan je zabavan, umereno zahtevan, i sa krajnjim ciljem da što pre vidite rezultate kako biste istrajali, umesto da brzo pregorite i odustanete. Prepustite profesionalcu da kreira Vaš program treninga, izbor vežbi, broj ponavljanja, težine sa kojima radite, vreme, intenzitet i učestalost treninga, kao i detaljno vođenje ishrane.
  Kontaktirajte nas

   App Icon on website
   Preuzmite aplikaciju
   Preuzmite našu aplikaciju za članove i sve potrebne informacije ćete imati u svom telefonu.
   Budite u kontaktu sa svojim klubom, proveravajte nalog i rezervišite trenige u pokretu.