Zbog trenutno proglašenog vanrednog stanja, odlaže se događaj do daljnjeg. Hvala na razumevanju.
Seminar “Značaj dijagnostike i tehnike u trenažnom procesu”
Subota 21. mart, 15 časova, Non Stop Fitness centar Pupinova palata, Narodnih Heroja 1, Novi Sad.
NON STOP Fitness Serbia organizuje predavanje u Novom Sadu za sve ljude dobre volje koji su zainteresovani da saznaju više o značaju dijagnostike i tehnike u trenažnom procesu.
Agenda:
• Uloga trenera u fitnes centrima
• Značaj početnog plana treninga i konsultacija sa trenerom kod vežbača početnika
• Motoričko učenje, tehnika – formiranje dinamičkog stereotipa
• Analiza vežbača – dijagnostika
Predavač
Vukašin Varićak
Vukašin Varićak je personalni trener koji se bavi trenersko-terapeutskim poslom u oblasti fitnesa, kineziterapije i rehabilitacije sportista i rekreativaca, kao i vođenju grupnih programa.
Po struci profesor fizičkog vaspitanja i sporta, i edukovani trener PHM dijagnostičko-trenažnog patenta iz oblasti sporta fitnesa i kineziterapije. Ovaj patent je oslonjen na naučni background i iskustva svetski priznatih eksperata iz područija dijagnostike, treninga i kineziterapije u cilju korigovanja funkcionalnosti čovekovog izvornog pokreta. Sertifikovani je instruktor grupnih LesMills RPM i  LesMills Body Attack programa.
Odrastao u sportskoj porodici, svestrani je sportista. Sportom se bavi od malena, a najviše košarkom gde iza sebe ima 17 takmičarskih sezona. Pored košarke ističe i uspehe u atletici. Smatra da je fizičko vaspitanje deo opšteg vaspitanja koje povoljno utiče na zdravlje, fizicki i intelektualni razvitak, socijalizaciju ličnosti i stvaralaštvo. Uživa u društvu i knjigama. Strastveni je igrač uličnog basketa.
“ Promeniti život nekog čoveka u smislu da trening postaje deo njegove svakodnevnice kao i sama mogućnost da doprinosim kvalitetu nečijeg života predstavljaju suštinu i blagoslov profesije kojom se bavim.”

Non Stop Fitness aplikacija

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!