Personalni trener

Nije važno da li ste početnik ili ste već dostigli najviši nivo. Važno je da ste posvećeni, a personalni trener će vam pomoći u tome. Zajedno ćete postavljati nove rekorde, pomerati granice i ostvariti izuzetne rezultate. Sve što radite biće usmereno ka vama, vašim potrebama i sposobnostima – kako sada, tako i ubuduće. Personalni trener primenjuje znanja koja se zasnivaju na principima iz oblasti anatomije, fiziologije, kognitivnog učenja i ishrane vodeći računa o vašim potrebama i sposobnostima.Vaš personalni trener će dati sve od sebe kako biste ostali posvećeni svojim ciljevima i uspeli da ih ostvarite.
Naša ponuda i cene
PT 60 min
Pravi izbor ukoliko želite treninge u trajanju od 60 minuta.
PT 60 duo
Podelite trening od 60 minuta sa prijateljem, prijateljicom ili članom porodice –dvostruko zabavnije vežbanje po nižoj ceni. Ukoliko se odlučite za ovu opciju, u obavezi ste da vežbate zajedno na svakom treningu i u skladu sa navedenim uslovima.
PT grupni
Da li imate grupu koja deli istu viziju? U tom slučaju, najbolje rešenje za vas je da imate zajedničkog personalnog trenera. Vežbajte zajedno po nižoj ceni.

Investiraj u lični uspeh!

pt-nsf
Ako želite da koristite usluge naših personalnih trenera, neophodno je da budete član NON STOP FITNESS centra. Jedino na taj način možemo biti sigurni da će vam naš kvalifikovani trener pružiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Kako ćete pronaći svog personalnog trenera? Partner sa kojim vežbate zaslužan je za vaše rezultate!
Zato je važno da odaberete personalnog trenera prema svojoj ličnosti i ciljevima koje ste sebi postavili. Trener će biti uz vas u svakom trenutku i deliće sa vama i uspehe i neuspehe na vašem putu ka ostvarenju ciljeva.
pt
Prvi kontakt
• Odaberite lokaciju na kojoj želite da vežbate.
• Pozovite, pošaljite e-mail ili posetite lokaciju kako biste zakazali personalni trening u terminu koji vam najviše odgovara.
Prvi trening
• Upoznajte svog personalnog trenera.
• Uradite test za procenu fizičke sposobnosti kako biste znali u kakvoj ste kondiciji (test podrazumeva i vežbe pa bi trebalo da ponesete opremu – odeću za vežbanje i peškir).
• Recite treneru koji su vaši ciljevi.
• Važno je da obavestite trenera o ranijim povredama ili zdravstvenim stanjima koja bi mogla da utiču na kvalitet treninga.
• Informišite se o uslovima koji se, između ostalog, odnose na način zakazivanja treninga, obavezu da i vi i trener budete tačni, otkazivanje treninga, itd.
Vežbajte!
• Sada ste spremni!
• Ne zaboravite da kao član NON STOP FITNESS centra uvek možete da kombinujete svoje personalne treninge sa grupnim časovima, kao i da trenirate sami. Mi smo tu da podržimo svaki vaš izbor!
• Ako u bilo kom trenutku osetite da vam izabrani personalni trener ne odgovara u potpunosti, možete da ga promenite. Svesni smo da se svi razlikujemo i takvu odluku ne doživljavamo lično.