Pitanja i odgovori o obnavljajućim članarinama

Šta je obnavljajuća članarina?

Obnavljajuća članarina je vrsta članarine gde se plaćanje automatski obavlja svakog meseca putem vaše kartice. Sredstva se skidaju sa vašeg računa i članarina vam se automatski produžava. Od standardne članarine se razlikuje samo po plaćanju, jer ste kod ove vrste članarine oslobođeni svake brige o plaćanju i razmišljanja do kada važi članarina – sve je automatizovano.

Koje su prednosti obnavljajuće članarine?

Obnavljajuća članarina se razlikuje od standardne u nekoliko karakteristika.Ono što je za članove najbitnije, razlikuje se u ceni. Obnavljajuća članarina je jeftinija i POPUST koji ostvarite na početku VAŽI NEOGRANIČENO. Ovo važi sve dok ste član i dok ne otkažete članarinu.Pored toga, ne morate da razmišljate kada vam ističe članarina, da dolazite na recepciju i da je ponovo uplatite ili da brinete da li ste poneli novac, jer se ona AUTOMATSKI obnavlja svakog meseca.Nije potrebno da čekate na recepciji, jer sve možete da završite online.

Da li mogu da pauziram/zamrznem obnavljajuću članarinu?

Obnavljajuću članarinu u paketu od 3 meseca možete zamrznuti 15 dana. Obnavljajuće članarine u paketima od 6 i 12 meseci možete zamrznuti 30 dana. Obnavljajuće članarine na mesečnom nivou (1 mesec) nije moguće zamrznuti.

Šta je uključeno u cenu članarine?

U članarinu je uključen neograničen broj dolazaka, pristup svim lokacijama Non Stop Fitness-a, pristup svim grupnim treninzima, besplatan startni plan za nove članove, korišćenje kardio zone, kao i korišćenje odvojene ženske teretane.

Da li moram da platim sve odmah?

Pakete od 3, 6, i 12 meseci možete platiti na dva načina. Možete platiti odjednom punu cenu paketa sa uračunatim popustom ili umesto toga plaćati svakog meseca naznačenu cenu u delovima sa popustom. Nakon isteka paketa sa obnavljajućim plaćanjem ZADRŽAVATE POPUST koji ste imali.

Da li popust za obnavljajuću članarinu važi samo za prvi mesec ili sve vreme trajanja članarine?

Popust koji ostvarite kada se prijavite za obnavljajuću članarinu važi neograničeno, sve dok ste član Non Stop Fitness-a, ili dok ne otkažete članarinu. Popust zadržavate i u slučaju da uzmete paket na 3, 6, ili 12 meseci, nakon isteka tog perioda.

Da li mogu otkazati obnavljajuću članarinu?

Obnavljajuća članarina za 1 mesec se može otkazati bilo kada. Obnavljajuće članarine u paketima od 3, 6, i 12 meseci se mogu otkazati tek nakon isteka tog perioda. Nakon naplate poslednje rate, pojaviće se dugme za otkazivanje članarine. Ukoliko je tada ne otkažete, nastaviće da se obnavlja sa istim popustom koji ste do tada imali svakog meseca.

Kako da promenim karticu preko koje vršim obnavljajuće plaćanje?

Ulogujte se na korisničku zonu (to možete uraditi OVDE). Za logovanje koristite iste podatke kao i kada se prijavljujete u aplikaciji. Nakon što se prijavite na našem sajtu, idite na sekciju „Moje članarine“, i tu ćete videti dugme za promenu kartice. Pritisnite dugme i unesite nove podatke kartice.

Koje su cene za obnavljajuće članarine?

Cene za obnavljajuće članarine možete pogledati OVDE

Imam studentsku obnavljajuću članarinu. Šta kada diplomiram?

Plaćaćete i dalje istu cenu sve dok ste član i dok ne otkažete obnavljajuću članarinu. Ako otkažete članarinu nakon što diplomirate i odlučite ponovo da počnete da trenirate sa nama, plaćaćete standardnu cenu članarina.

Koja je razlika između dnevne i standardne obnavljajuće članarine?

Standardna članarina je all-inclusive, dok vam dnevna članarina daje pristup fitness centrima samo radnim danima i to u periodu od 06 do 16 časova.

Da li mogu da plaćam obnavljajuću članarinu DINA platnom karticom?

Moguće je, ali je neophodno prethodno aktivirati Dina karticu za online plaćanje u banci.

Ako imam obnavljajuću čalnarinu od mesec dana, kako da promenim na paket od 3 meseca po isteku ove?

Otkažite članarinu koju imate, da se ne bi naplatila za sledeći mesec. Svakako će vam članarina biti aktivna do kraja meseca jer ste je već platili. Drugi korak je kupovina paketa od 3 meseca. Pri kupovini izaberite datum kada želite da paket postane aktivan (potrebno je da taj datum bude nakon datuma isteka trenutne članarine).

Kako funkcioniše plaćanje obnavljajuće članarine?

Naplata za prvi mesec će se izvršiti odmah, a svaka sledeća naplata će se izvršiti istog datuma, narednog meseca. Jedini izuzetak je kada datum početka članarine nije na taj dan inicijalne naplate. U tom slučaju će se naredne naplate vršiti nakon isteka prvog meseca trajanja članarine, i to istog datuma kada počinje sledeći obračunski period. Ukoliko nemate dovoljno sredstava na računu, aplikacija će pokušati da naplati članarinu narednih 5 dana.

Ako platim dva od tri meseca obnavljajuće članarine u paketu od 3 meseca, da li mogu kasnije da produžim članarinu?

Aplikacije će od vas zahtevati da prvo platite treći mesec pre nego što možete da produžite članarinu.
App Icon on website
Preuzmite aplikaciju
Preuzmite našu aplikaciju za članove i sve potrebne informacije ćete imati u svom telefonu.
Budite u kontaktu sa svojim klubom, proveravajte nalog i rezervišite trenige u pokretu.