Postavite nove rekorde, pomerite granicu i ostvarite izuzetne rezultate uz trenera
NSF treneri znaju i podržavaju vas da dostignete ono što se čini nemogućim.
Cardio
Trening održava srce zdravim, poboljšava oporavak nakon bolesti, povećava gustinu kostiju, najbolji način za sagorevanje kalorija i gubljenje težine, reguliše depresiju i otklanja stres.
Uz P1 Cardio unapredićete svoje aerobne sposobnosti i poboljšati svoje zdravlje. Takođe, ovo je idealan način da uđete u svet trčanja na zanimljiv i bezbedan način. Ne može se tek tako trčati na duge staze. To zahteva određenu pripremu i vežbanje u teretani.
Strength
Trening snage po značaju znatno prevazilazi polazne osnove da izgledate lepše i zategnutije. Takođe, to nije samo trening gde se koriste sprave, već može da se organizuje upotrebom traka, kanapa, rekvizita, kao i trening sa sopstvenom težinom.
Ako želite trening jakog intenziteta i visoke performanse kao profesionalni sportisti onda je za vas P2 Strength. Vežbajte jako, ali bezbedno uz trenera koji je samo Vama posvećen na treningu, koji zna kako da stvorite izvajano i snažno telo, otporan i zdrav organizam.
Muscle Building
Program izgradnje mišića nije samo iz potrebe da telo bude snažno i definisano, već i zahtevnijih potreba estetike i oblikovanja svake regije mišića. PT Muscle Building je za one koji hoće lagodno da se osećaju na sceni, oni koji hoće da dominiraju podijumom i ispitaju koje su vrhunske granice dostizanja simetrije, idealnih propozicija i definicije mišića.
Uz progresivno povećanje opterećenja, naš trener će Vas dovesti do brzih rezultata.
Fat Loss
Najčešći razlog i najveća motivacija dolaska u teretanu je gubljenje kilograma i lepši izgled. Informacija o ispravnim načinima je mnogo, savete i pristupe možete naći na svakom koraku. Postavite ciljeve mršavljenja zajedno sa našim trenerom i načine kako doći do cilja što zdravijim putem.
Uz ovaj paket promenićete način života i naučiti kako da se živi i hrani zdravo. Gubljenje kilograma biće temeljna promena, bez jo-jo efekta. Upustite se u ovu avanturu telesnog preobražaja uz našeg trenera. Ona će potpuno promeniti vaš život.
Summer Beach Body
Momenat pojavljivanja na plaži za mnoge predstavlja poseban trenutak. Ako tokom godine vas ništa ne pokrene, najjači motiv je odlazak na letovanje i želja da izgledate fenomenalno u kupaćem. Ovaj paket je za vas! Uz “Summer beach body” popravićete tonus mišića, zategnućete ili preoblikovati delove tela.
Nemojte samo da maštate o idealnom izgledu, naši treneri znaju kako da napravite program treninga, popravite ishranu i održite motivaciju u mesecima pre letovanja i da zaista šetnja plažom bude graciozna, a letovanje najbolje ikad!
Cross-Fit PT
O Cross fitu ne treba mnogo pričati. Svetska senzacija koja je pokrenula mase. Crossfiteri nisu klasični vežbači, to je poseban stil života, ishrane, poimanja tela i fizičkih aktivnosti. Ako pričamo o kultu tela, koji je nekad postojao u bodibildingu, i izrazu “biti fit”, to se sada odnosi na crossfitere.
Međutim, intenzivni treninzi, povlače sa sobom i mogućnost povreda. Želite da vežbate Cross-fit, ali se plašite povrede? Uz ovaj paket trener će naučiti pravilnom izvođenju svih vežbi i motivisati vas da probijete svoje granice. Ali, svaki trening će biti kontrolisan i nadziran tako da izvučete maksimum, bez bojazni.
PT 60 min
Pravi izbor ukoliko želite treninge u trajanju od 60 minuta.
PT 60 duo
Podelite trening od 60 minuta sa prijateljem, prijateljicom ili članom porodice –dvostruko zabavnije vežbanje po nižoj ceni. Ukoliko se odlučite za ovu opciju, u obavezi ste da vežbate zajedno na svakom treningu i u skladu sa navedenim uslovima.
PT grupni
Da li imate grupu koja deli istu viziju? U tom slučaju, najbolje rešenje za vas je da imate zajedničkog personalnog trenera. Vežbajte zajedno po nižoj ceni.
Kako funkcioniše?
Prvi kontakt
Odaberite lokaciju na kojoj želite da vežbate.
Pozovite, pošaljite e-mail ili posetite lokaciju kako biste zakazali personalni trening u terminu koji vam najviše odgovara.
Prvi trening
Upoznajte svog personalnog trenera.
Uradite test za procenu fizičke sposobnosti kako biste znali u kakvoj ste kondiciji (test podrazumeva i vežbe pa bi trebalo da ponesete opremu – odeću za vežbanje i peškir).
Recite treneru koji su vaši ciljevi.
Važno je da obavestite trenera o ranijim povredama ili zdravstvenim stanjima koja bi mogla da utiču na kvalitet treninga.
Informišite se o uslovima koji se, između ostalog, odnose na način zakazivanja treninga, obavezu da i vi i trener budete tačni, otkazivanje treninga, itd.
Vežbajte!
Sada ste spremni!
Ne zaboravite da kao član NON STOP FITNESS centra uvek možete da kombinujete svoje personalne treninge sa grupnim časovima, kao i da trenirate sami. Mi smo tu da podržimo svaki vaš izbor!
Ako u bilo kom trenutku osetite da vam izabrani personalni trener ne odgovara u potpunosti, možete da ga promenite. Svesni smo da se svi razlikujemo i takvu odluku ne doživljavamo lično.
PT 1
1350 RSD
po treningu
Važi 7 dana
PT 8
1200 RSD
po treningu
9600 RSD ukupno
Važi 30 dana
PT 12
1140 RSD
po treningu
13680 RSD ukupno
Važi 30 dana
PT 16
1080 RSD
po treningu
17280 RSD ukupno
Važi 45 dana
PT 32
1020 RSD
po treningu
32640 RSD ukupno
Važi 75 dana
PT Duo 1
1080 RSD
po treningu
po osobi
PT Duo 8
960 RSD
po treningu
po osobi
7680 RSD po osobi
PT Duo 12
900 RSD
po treningu
po osobi
10800 RSD po osobi
PT Duo 16
840 RSD
po treningu
po osobi
13440 RSD po osobi
PT Duo 32
780 RSD
po treningu
po osobi
24960 RSD po osobi
PT Group 8
780 RSD
po treningu
po osobi
6240 RSD po osobi
PT Group 12
660 RSD
po treningu
po osobi
7920 RSD po osobi
*za PT Group pakete je potrebno najmanje 4 osobe, najviše 8
Načini plaćanja

Gotovinom 

Najjednostavniji način plaćanja prilikom učlanjenja. Onog trenutka kada odlučite da vežbate na bilo kojoj lokaciji popunite Prijavni list, uplatite i odmah krenete na trening. Članska kartica vas čeka na kraju treninga.

 

Karticom 

Na svakoj lokaciji primamo sve platne kartice domaćih banaka.

 

Čekovima građana 

mogućnost da se odloženo plati višemesečna članarine, prvog, petnaestog ili dvadesetog u mesecu, po ličnom izboru.

 

Kreditnim karticama Banca Intesa 

odloženo plaćanje na rate, karticama Mastercard, American Express i Visa do 12 rata.

 

Non Stop Fitness rate 

definisane cene za višemesečne članarine istaknute na sajtu i na svakoj recepciji, plaća se u dve ili tri rate, na 30 dana, a teretana se koristi nesmetano i neograničeno

Online plaćanje

Mastercard, American Express i Visa karticama – uskoro!

 

Ebanking 

mogućnot elektronskog plaćanja. Potrebno je upisati u svrhu plaćanja naziv i trajanje članarine ( na primer, standardna članarina 1 mesec); tačan iznos; poziv na broj je broj članske kartice koja se dobija kad se potpiše prijavnica

 

Trajni nalog 

Za ugovaranje ove usluge dovoljno je otvoriti tekući račun u bilo kojoj od banaka, potpisati zahtev za otvaranje/prijavu trajnog naloga i priložiti poslednji račun koji sadrži sve neophodne elemente za plaćanje usluge koju želite da ubuduće banka izmiruje umesto vas.

 

Administrativna zabrana 

potreban je ugovor sa firmom. Obrazac preuzmite na sajtu ovde ili na recepciji bilo koje lokacije.