O Nama

O NAMA

Non Stop Fitness d.o.o je švedsko-srpska kompanija osnovana 2015. godine sa idejom da na tržište Srbije donese bogata iskustva i kvalitet fitnesa iz država Skandinavije. Našu kompaniju vodi tim mladih profesionalaca sa bogatim međunarodnim iskustvom u osnivanju i upravljanju lancima fitness centara u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj i Poljskoj. Trenutno imamo 4 objekta u Beogradu, ukupne površine preko 3500kvm. Iza nas je veliko iskustvo stečeno u radu sa nekoiko stotina teretana i fitness centara u Švedskoj i zemljama Skandinavije. Nas stručni pristup i Vaša posvećenost dovešće vas do cilja. Svi naši treneri poseduju fakultetske diplome iz oblasti sporta i fizičke kulture. Članarinom u našem fitnes klubu ostvarujete pravo na neograničeno korišćenje svih programa i resursa koje posedujemo izuzev individulanih treninga.

NAŠA MISIJA

U zemljama zapadne Evrope visoko je razvijena svest o potrebi za redovnim fizičkim vežbanjem. To je glavni preduslov za izgradnju i očuvanje psiho-fizičkog zdravlja svake osobe, bez obzira na uzrast i pol. Non Stop Fitness veruje da je bavljenje fizičkim aktivnostima najbolje ulaganje u zdravlje, a da nedostatak novca i vremena ne treba da budu prepreka takvoj odluci. Zato smo odlučili da fitness učinimo dostupnim svima i uvek!

ZAŠTO RADIMO 24/7

Svesni smo da savremeni stil života mnogima od nas ne dozvoljava da uvek planiramo svoje vreme. Posao, fakulutet, porodične obaveze, sve nas to odvlači od bavljenja sportom, a samim tim umanjuje šanse da ostanemo lepi i zdravi. NON STOP FITNESS se prilagođava Vašem životnom ritmu, potrebama i navikama. Vaše vreme više nikada nećete prilagođavati radnom vremenu teretane. Mi smo jedini lanac fitness centara u Srbiji koji radi 24 sata dnevno, 356 dana godišnje.

ALL INCLUSIVE KONCEPT – FITNESS BEZ OGRANIČENJA

Članovi Non Stop Fitness-a imaju pravo da neograničen broj puta u toku dana, meseca, godine koristie sve sadržaje i to na svakoj našoj lokaciji! Teretana, kardio, ženska teretana, cross fit treninzi, spinning i grupni treninzi su uračunati u cenu članarine!

MI VAM POMAŽEMO DA OSTVARITE CILJ

Želite da smršate ili da povećate mišićnu masu? Nameravate da podignete nivo kondicije ili da, naprosto, unapredite zdravstveno stanje? Naši stručni fitness treneri će vam pomoći u tome. Svi naši treneri imaju završeno visoko obrazovanje u oblasti fitness-a i fizičke kulture i/ili sertifikate renomiranih domaćih i međunarodnih asocijacija za fitness. Obratite se za savet ili zakažite personalni trening. Non Stop Fitness će Vam pomoći da na najefikasniji mogući način ostvarite svoj cilj bilo da ste profesionalni sportista ili rekrativac.

NSF ZAJEDNICA

NON STOP FITNESS koncept zasniva se na duhu zajednice i ljubavi prema fitnesu i zdravlju. Želimo da nikada ne prestanete da brinete o sebi i nastavite da tražite nove načine koje će učiniti vaše iskustvo u našem fitness centru zabavnijim, izazovnijim i korisnijim.