Nutricionista
Nutricionista je tu da vam pomogne da na zdrav i bezbedan način dostignete željene ciljeve i transformišete svoje telo. Internet je prepun mahom štetnih i neefikasnih dijeta koje dovode do jo-jo efekta, i u najgorem slučaju, značajnog pogoršanja vašeg zdravlja.
Od 01.06 do 15.06
BESPLATNO merenje telesne kompozicije!
Za sve članove Non Stop Fitness-a.
Merenje telesne kompozicije obuhvata merenje kilaže, procenta masti, mišića i količine vode u organizmu. Merenje vodi nutricionista na najsavremenijoj vagi. Iskoristi promociju u periodu od 01.06 do 15.06 od 17 do 21h u NSF Banovo brdo i potpuno BESPLATNO proveri stanje svog tela. Saznaj šta treba da promeniš u ishrani. Rezerviši svoje besplatno merenje telefonom na 011/4541262 ili lično u Non Stop Fitness-u Banovo brdo.
Kako nutricionista dolazi do informacija koje su mu potrebne da obezbedi najbolji mogući tretman?
Sesije traju od 30 do 45 minuta. U tom periodu nutricionista skuplja podatke sa vage, zatim vam daje upitnik i sa vama prolazi kroz vaše svakodnevne (npr. sedenje na poslu, ishrana koju najčešće koriste i sl.). Nakon ove procene, nutricionista pravi plan ishrane koji ćete moći da podignete kroz tri dana na recepciji objekta koji odaberete.
Izrada personalizovanog plana ishrane
Svaka osoba koja se obrati nutricionisti za pomoć dobiće posebni tretman, i plan ishrane koji odgovara njihovim fitnes ciljevima, i fizičkom zdravlju. Osobe sa zdravstvenim problemima ko što je fijabetes ili visok krvni pritisak moraju posebno da vode računa o ishrani, i nutricionista za svaku osobu ponaosob osmišljava adekvatni plan ishrane koji će, u kombinaciji sa treningom, dovesti do željene transformacije tela i pre svega, zdravog i srećnijeg života. Uostalom, neadekvatna ishrana bogata trans masnim kiselinama I šećerima može izazvati niz zdravstvenih problema.
Kontakt
Pozovite odmah
+381 11 454 12 62
[contact-form-7 404 "Not Found"]
App Icon on website
Preuzmite aplikaciju
Preuzmite našu aplikaciju za članove i sve potrebne informacije ćete imati u svom telefonu.
Budite u kontaktu sa svojim klubom, proveravajte nalog i rezervišite trenige u pokretu.