Let us refresh your soul
cupping1
Hidžama je vrsta terapije vakuumom koja se preporučuje svim ljudima, bez obzira na količinu fizičke aktivnosti. Vakuum masaža koristi sličan princip ali više podseća na klasičnu masažu od hidžame. Ove tehnike su poznatije i kao cupping masaže.
Ergon-intro1
Ova masažna tehnika se zasniva na korišćenju specijalizovanog ergonomskog alata koji je pogodniji za neka željena dejstva za razliku od klasičnih masažnih tehnika. ERGON tehnika koristi poseban alat koji daje precizne informacije o tome koje tečke tkiva imaju najveći problem i nakon toga targetiraju to tkivo da bi ga regenerisali.
NSF Masaža lica
Masaža lica je veoma popularan tretman lepote koji pomaže da vratimo tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože i pomaže u vraćanju mladalačkog izgleda. Osim sto je vrlo prijatna i opuštajuća, masaža lica takodje pomaže u otklanjanju mnogih tegoba.
NSF Relaks masaža
Relaks masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora kao i za relaksaciju mišića.
NSF Sportska masaža
Sportska masaža je tip masaže koja se preporučuje kako profesionalnim sportistima tako i rekreativcima kojima je telo izloženo većim naporima. Cilj sportske masaže je da se što brže i efikasnije otklone sve štetne i neželjene posledice koje nastaju usled psihofizičkog napora.
NSF Terapeutska masaža
Terapeutska masaža je skup manuelnih tehnika koje se koriste kako bi se muskulatura relaksirala i omogućilo telu da lakše dopremi kiseonik i nutrijente do zamorenih mišića. Ima za cilj da proizvede odredjene terapijske efekte i benefite. Terapijska masaža je obično umerenog inteziteta.
NSF Antistres masaža
Antistres masaža predstavlja spoj relaks i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije. Postiže se pozitivno stimulativno delovanje na centralni nervni sistem.
NSF Anticelulit masaža
Anticelulit masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način za uklanjanje celulita, jer ima višestruko dejstvo. Redovnim masiranjem se razbijaju masne ćelije, pojačava cirkulacija i izbacuju toksini kao i suvišne količine vode u organizmu.
NSF Maderoterapija
Reč je o tehnici masaže koja dolazi iz Kolumbije. Temelji se na drevnoj orjentalnoj tehnici manipulacije drvetom čiji je fokus na uklanjanju celulita. Predstavlja dublji vid masaže uz pomoć koje se  popravlja ravnoteža energije, nestaje stres i oslobađaju se mišići i zglobovi od bolova.
NSF Miotherapy
Mioterapija je tehnika oslobadjanja od mišićnog bola. „Triger tačka“ ili mijalgična je vrlo osetljivo mesto u mišiću koje doprinosi osećaju bola. Smatra se da veliki broj uzroka dovodi do stvaranja triger tačke, a to su: trauma, snažan mišićni napor, psiho-stres…
NSF Refleksologija
Zasniva se na spoznaji da svaki deo tela ima svoju projekciju na površini kože odnosno polja koja su odredjenim refleksnim mehanizmima povezana sa odgovarajućim organima. Refleksologija stopala se postize sa palpacijom- pritiskanjem palčevima.
Beograd
Pozovite +381 63 436 109 i zakažite vašu masažu
  • Opšte je poznato da je bilo kakva vrsta masaže iskustvo kome se unapred radujemo, nakon napornog radnog perioda. Ako uđete u redovnu rutinu i učinite masažu redovnim delom svog života, to će dovesto do brojnih fizičkih i emocionalnih benefita, jer postoji nekoliko vrsta masaža, od......

App Icon on website
Preuzmite aplikaciju
Preuzmite našu aplikaciju za članove i sve potrebne informacije ćete imati u svom telefonu.
Budite u kontaktu sa svojim klubom, proveravajte nalog i rezervišite trenige u pokretu.