Autokomanda
NSF Autokomanda nalazi se na adresi Rudnička 1 (preko puta restorana „Franš“).
Reč je o našem prvom fitness centru otvorenom u februaru 2016. godine.
Ubrzo posle otvaranja NSF Autokomanda je postao najomiljeniji fitness centar stanovnicima Vračara, Voždovca i Slavije, a rado ga posećuju i žitelji Banjice, Šumica i dela Zvezdare kao i studenti Medicinskog, Stomatološkog, Veterinarskog fakulteta, FPN-a i FON-a.
nsf karaburma
Karaburma
NSF KARABURMA nalazi se na adresi Vojvode Micka Krstića 1 – naselje „Dunavske terase“. To je naš najveći fitness centar i jedan od najvećih objekata te vrste, ne samo u Srbiji, nego i u regionu. Nudi najveći broj sadržaja od svih fitness centara u Beogradu. Otvoren je oktobra 2017. godine. NSF KARABURMA je idealna lokacija za trening svim stanovnicima Karaburme, Mirijeva, Višnjice i Višnjičke Banje.
dimitrijala spolja
Dimitrijala
NSF DIMITRIJALA nalazi se na adresi Dimitrija Tucovića 32. Reč je o savremenom fitness centru otvorenom septembra 2017. godine.
NSF DIMITRIJALA je idealna lokacija za trening svim stanovnicima Zvezdare i studentima Pravnog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta kao i svima koji stanuju u studentskim domovima „Kralj Aleksandar“ i „Patris Lumumba“.
nsf aviv
Aviv Park
NSF Aviv Park se nalazi na prvom spratu TC  Aviv Park, u ulici Živka Davidovića 86. 730 kvadrata naše najlepše teretane rasporedili smo na cardio zonu sa pogledom na Istočnu kapiju, prostranu mix zonu, jednu od najlepših grupnih sala gde se održava više od 10 različitih grupnih treninga, zasebnu žensku teretanu sa odvojenim svlačionicama i tuševima, stretching i funkcionalnu zonu.