LIVE TRENINZI
Non Stop Fitness omogućava svim svojim vežbačima da prate live treninge kroz njihov korisnički nalog ili Non Stop Fitness aplikaciju. Praćenje live treninga je besplatno i omogućava vam da uživo pratite prenos live treninga čak i kada nemate vremena da rezervišete trening i odete u teretanu.
Uživajte u vašim omiljenim Non Stop Fitness grupnim treninzima iz udobnosti vašeg doma!
KAKO SVE IZGLEDA?
Na vašoj Non Stop Fitness aplikaciji sada imate opciju LIVE classes koja će vam omogućiti rezervisanje i praćenje grupnih treninga. Ovi treninzi su uključeni u vašu članarinu i ništa dodatno ne plaćate da biste pratili ove treninge.
Pogledajte kratak video koji će vam pokazati neke od LIVE treninga koje smo imali do sada kao i kakvo iskustvo možete da očekujete sa našim online trenerima!

1. Prijavite se ili postanite član

Postanite Non Stop Fitness član i imaćete pristup zoni za vežbače gde ćete moći da vidite sve live treninge. Ukoliko ste već član, samo se prijavite na vaš nalog ili se ulogujte na Non Stop Fitness aplikaciji.

2. Idite na sekciju za Live Classes

Idite na sekciju LIVE classes preko web browser-a, ili idite na istu tu sekciju u vašoj Non Stop Fitness aplikaciji. Tu ćete moći da vidite raspored svih live grupnih treninga kao i njihove detalje.

3. Rezervišite live trening

Nakon uspešne prijave i odlaska na raspored, birate grupni trening koji biste želeli da pratite i pritisnite dugme „Rezerviši“. Nakon toga ćete dobiti mejl potvrde što znači da ste uspešno rezervisali vaše mesto za live trening.

4. Pratite grupni trening uživo

U vreme koje piše za taj grupni trening jednostavno pristupite vašem nalogu na aplikaciji ili web browser-u i idite na istu sekciju gde ste rezervisali čas. Odatle ćete se i pridružiti live treningu.

Trenirajte od kuće

Pogledajte raspored i izaberite bilo koji live grupni trening. Na raspolaganju su vam razni NSF grupni treninzi koje volite. Sve te treninge od sada možete pratiti i raditi od kuće. Pratite live treninge preko vašeg članskog naloga online ili preko Non Stop Fitness aplikacije!

Uštedite na vremenu

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na grupne časove u Non Stop Fitness centrima, možete pratiti naše live treninge. Ovako ćete uštedeti vreme koje bi vam inače bilo neophodno da dođete do teretane. Izbegnite gužvu u saobraćaju kao i vožnju gradskim prevozom uz NSF live treninge!

Popust na doplatu

Pratite live treninge uz doplatu na članarine za teretanu po ceni od 490 RSD mesečno. Ukoliko ne želite da koristite naše fitnes centre, možete uplatiti samo online članarinu koja će vam omogućiti praćenje live treninga kao i već snimljenih video treninga po ceni od 990 RSD.

RASPORED
App Icon on website
Preuzmite aplikaciju
Preuzmite našu aplikaciju za članove i sve potrebne informacije ćete imati u svom telefonu.
Budite u kontaktu sa svojim klubom, proveravajte nalog i rezervišite trenige u pokretu.