Šta je Non Stop Fitness?
Lanac fitness centara sa najbržim rastom u Srbiji. Ubrzan rast i razvoj u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.
Najaktuelniji fitnes koncept – sve uključeno u cenu, najpovoljnija cena na tržištu, jedini koji radi 00-24, 365 dana u godini, jedini sa izdvojenom ženskom fitnes zonom na svakoj lokaciji, svi grupni treninzi su uključeni u cenu. 20.000 prodatih članarina do sada.
Non Stop Fitness privlači veliki broj ljudi svaki dan, što znači za razvoj kompletnog okruženja oko fitnes centra.
Organizujemo tokom cele godine seminare, takmičenja, outdoor, team building i druga dešavanja.
 1. FEBRUAR 2016
  Otvoren prvi objekat NSF Autokomanda
  NSF Autokomanda nalazi se na adresi Rudnička 1 (preko puta restorana „Franš“). Reč je o našem prvom fitness centru otvorenom u februaru 2016. godine. Ubrzo posle otvaranja NSF Autokomanda je postao najomiljeniji fitness centar stanovnicima Vračara, Voždovca i Slavije, a rado ga posećuju i žitelji Banjice, Šumica i dela Zvezdare kao i studenti Medicinskog, Stomatološkog, Veterinarskog fakulteta, FPN-a i FON-a.
 2. SEPTEMBAR 2017
  Otvoren drugi objekat NSF Dimitrijala
  NSF DIMITRIJALA nalazi se na adresi Dimitrija Tucovića 32. Reč je o savremenom fitness centru otvorenom septembra 2017. godine. NSF DIMITRIJALA je idealna lokacija za trening svim stanovnicima Zvezdare i studentima Pravnog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta kao i svima koji stanuju u studentskim domovima „Kralj Aleksandar“ i „Patris Lumumba“.
 3. OKTOBAR 2017
  Otvoren treći objekat NSF Big Fashion Park
  NSF Big Fashion Park se nalazi na adresi Višnjička 84. Ova lokacija zauzima prostor od 850 m2 , a nivo opreme i raznovrsnost ponude zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih vežbača. Sadrži salu za grupne treninge površine, salu za spinning, žensku fitnes zonu, mix zonu, kao i kardio zonu. U muškoj i ženskoj svlačionici nalaze se tuš kabine i toaleti. NSF Big Fashion Park je 24 sata otvorena za svoje članove.
 4. SEPTEMBAR 2018
  Otvoren četvrti objekat NSF Aviv Park
  NSF Aviv Park se nalazi na prvom spratu TC  Aviv Park, u ulici Živka Davidovića 86. 730 kvadrata naše najlepše teretane rasporedili smo na cardio zonu sa pogledom na Istočnu kapiju, prostranu mix zonu, jednu od najlepših grupnih sala gde se održava više od 10 različitih grupnih treninga, zasebnu žensku teretanu sa odvojenim svlačionicama i tuševima, stretching i funkcionalnu zonu.
 5. SEPTEMBAR 2019
  Otvoren peti objekat NSF Novi Sad
  NSF Novi Sad nalazi se u strogom centru Novog Sada, na adresi Narodnih heroja 1 (Pupinova palata – preko puta TC Bazaara). Naš prvi objekat u Novom Sadu ima više od 950 metara kvadratnih i predstavlja NAJSAVREMENIJI fitnes centar u Novom Sadu, koji odgovara svačijim potrebama.
 6. FEBRUAR 2020
  Otvoren šesti objekat NSF Banovo Brdo
  Šesti Non Stop Fitness centar počeo je sa radom 03.02.2020. Nalazi se u blizini Šumarskog fakulteta, na adresi Požeška 31, i ima 790m2. Sadrži salu za grupne treninge, gde se održava 10 različitih treninga, salu za spinning, žensku fitnes zonu, mix zonu, kao i kardio zonu. U muškoj i ženskoj svlačionici nalaze se tuš kabine i toaleti. NSF Banovo brdo je 24 sata otvorena za svoje članove.
 7. FEBRUAR 2020
  Otvoren sedmi objekat NSF Obrenovac
  Sedmi Non Stop Fitness centar, prvi u Obrenovcu nalazi se u prostoru bivšeg kluba Level, na adresi Vojvode Mišića 38v. Ima 1300m2, a sadrži teretanu, kardio zonu, vrlo prostranu salu za grupne treninge, odvojenu žensku fitnes zonu, tuševe i svlačionice. Kao i svi naši objekti radi 00-24h. U okviru samog centra obezbeđen je parking.
 8. FEBRUAR 2020
  Otvoren osmi objekat NSF Vojislava Ilića
  NSF Vojislava Ilića se nalazi na adresi Vojislava Ilića 73. Ova lokacija zauzima prostor od 650 m2 , a nivo opreme i raznovrsnost ponude zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih vežbača. Reč je o savremenom fitness centru otvorenom u februaru 2020. godine.
Tipičan raspored prostorija
Idealan prostor
Prizemlje ili prvi sprat
3 tipa prostora
Studio do 250 kvadrata
Regular do 700
Plus do 1200 kvadrata
Izlog za prezentaciju korporativnih obeležja i brendiranje
Minimum visina spuštenog plafona 3m
Neposredna blizina glavnih saobraćajnica
Poželjna frekventnost pešaka
Okolina poznatih radnji (Maxi, Idea, Univerexport, Lilly…)
Tehničku specifikaciju za buduće NSF lokacije šaljemo po upitu.
Imate lokaciju za nas?
Pošaljite opis, fotografije, tlocrt i inicijalnu ponudu.

Ime i prezime
Adresa lokacije
Email
Opis
Kontakt telefon
Fotografije

Sarađujemo sa velikim brojem kompanija