discount_cards
 

NAŠI PARTNERI

 
Kursevi Matija

Zdrav život kroz biljnu ishranu

Naoružaj se informacijama koje će ti odmah omogućiti da donosiš bolje zdravstvene odluke i transformišeš svoj život. Ostvarite 25% popusta za upis na kurs.

POSETI
Garmin

Black Diamond

Frizersko-kozmetički salon u Dunavskim terasama. Popust 20% na sve usluge.

POSETI
Garmin

Garmin

Naša ponuda obuhvata specijalnu ponudu Garmin sportskih satova i fitnes narukvica. Ostvarite 10% popusta na odabranim modelima koji su namenjeni svima od rekreativaca do naprednih sportista.

POSETI
Dom zdravlja Vizim

Dom zdravlja Vizim

10% popusta na sve usluge izuzev na optiku, protetiku I već snižene cene. Pakete pregleda SPORT (mini, midi, maxi, maxi +, extra) namenjene isključivo vežbačima fitness centra.

POSETI
Dr Dzunic

Dr Džunić

Popust 25% na sve estetske tretmane

POSETI
Matico

Matico

Work and Travel USA za redovne studente, rad u hotelima, restoranima u Americi tokom leta. Matico odobrava 10% na programe koje organizujemo

POSETI
Beosport–Patike

Beosport

Casual brendovi i sportska oprema. Ostvarite 20% popusta na nesnižene artikle, 5% na artikle snižene do 50% i 5% na brendove GoPro, Suunto i Specialized

POSETI
Nine West-Zenske cipele

Nine West

NINE WEST obuhvata širok asortiman ženske obuće, tašni i ostalog aksesoara. Ostvarite 20% popusta na nesnižene artikle i 5% na artikle snižene do 50%.

POSETI
planeta

Planeta sport

Ponuda obuhvata sportsku opremu i veliki izbor patika. Ostvarite 20% popusta na svaku novu kolekciju i 10% popusta na svaki snižen artikal

POSETI
protein

Restoran Protein

Prote.in je restoran zdrave hrane za ljude koji vode računa o onome što jedu. Ostvarite 15% popusta na sve u ponudi restorana.

POSETI
roberto

Roberto Baressi

Roberto Baressi je osnovala grupa ljudi sa ambicijom da kreira kvalitetne košulje, modernih krojeva dostupne svima.Ostvarite 10% popusta na nesnižene artikle.

POSETI
namesta

Studio NAMASTE

Studio Namaste želi da neguje svoje klijente na potpuno prirodan, neinvazivan način, a sa rezultatima približnim plastičnoj hirurgiji. Ostvarite 20% popusta na sve usluge.

POSETI
beo-lab

Beo-Lab

Beo-lab se bavi ispitivanjima u raznim oblastima medicine. Popust od 20% na analize iz oblasti biohemije/mikrobiologije i 10% na analize iz patohistologije.

POSETI

Preuzmi svoju Discount karticu na recepciji bilo kog Non Stop Fitness centra i uživaj u pogodnostima koje pružaju naši cenjeni partneri.
Kartica i popusti važe samo ukoliko si aktivan član Non Stop Fitness-a.

PRAVILA KORIŠĆENJA DISCOUNT KARTICE
  1. Discount kartica predstavlja personalizovanu karticu koju NSF izdaje svojim aktivnim članovima/Korisnicima, čija je svrha ostvarivanje popusta kod poslovnih partnera sa kojima NSF ima zaključene sporazume o saradnji/odobravanju popusta na asortiman njihovih usluga i proizvoda.
  2. Lista poslovnih partnera sa kojima NSF ima zaključene sporazum o odobravanju popusta, kao i iznos popusta je istaknut na web stranici NSF-a. Lista poslovnih partnera je informativnog karaktera, te u slučaju odstupanja NSF nema obavezu naknade štete Korisniku.
  3. Discount kartica se može koristiti jedino od strane Korisnika koji imaju važeću člansku karticu kod NSF-a. Strogo je zabranjeno omogućavanje trećim licima korišćenja Discount kartice, falsifikovanje Discount kartice ili korišćenje iste po njenom isteku/prestanku članstva kod NSF-a.
  4. Bilo koja zloupotreba Discount kartice povlači krivičnu i materijalnu odgovornost Korisnika/nosioca Discount kartice. U slučaju zloupotrebre Discount kartice NSF može isključiti Korisnika iz svog članstva i zahtevati naknadu pretrpljene štete.
  5. Korisnik je obavezan da po zahtevu poslovnog partnera NSF-a, kompanije kod koje ostvaruje popust, na uvid pokaže Discount karticu i Člansku karticu.