Često postavljana pitanja o obnavljajućim članarinama

Šta je obnavljajuća članarina?

Obnavljajuća članarina je vrsta članarine gde se plaćanje automatski vrši svakog meseca putem tvoje kartice. Sredstva se skidaju sa tvog računa i članarina se automatski produžava svakog meseca. Od standardne članarine se razlikuje po plaćanju, jer si kod ove vrste članarine oslobođen/a svake brige o plaćanju i razmišljanja do kada važi članarina – sve je automatizovano.

Koje su prednosti obnavljajuće članarine?

Uz obnavljajuću članarinu ostvaruješ popuste koji važe sve dok ne otkažeš članarinu. Pored toga, ne moraš da razmišljaš kada ti ističe članarina jer se ona automatski obnavlja svakog meseca.

Da li mogu da pauziram/zamrznem obnavljajuću članarinu?

Obnavljajuće članarine nije moguće zamrznuti.

Šta je uključeno u cenu članarine?

U članarinu je uključen neograničen broj dolazaka tokom perioda članstva, pristup svim lokacijama Non Stop Fitness-a, pristup svim grupnim treninzima, besplatan startni plan za nove članove, korišćenje kardio zone, kao i korišćenje odvojene ženske zone.

Koliko dugo važi popust za obnavljajuću članarinu?

Popust koji ostvariš prilikom kupovine obnavljajuće članarine važi sve dok ne otkažeš članarinu.

Da li mogu otkazati obnavljajuću članarinu?

Možeš otkazati obnavljajuću članarinu. Kako se ne bi naplatila za sledeći mesec neophodno je otkazati pre početka obračunskog perioda.

Kako da promenim karticu preko koje vršim obnavljajuće plaćanje?

Uloguj se na korisničku zonu (to možeš uraditi OVDE ili na NSF aplikaciji). Za logovanje koristi iste podatke kao i kada se prijavljuješ u aplikaciji. U sekciji “Moje članarine”, videćeš dugme za promenu kartice. Pritisni dugme i unesi podatke druge kartice.

Koje su cene za obnavljajuće članarine?

Cene za obnavljajuće članarine možete pogledati OVDE

Da li mogu da plaćam obnavljajuću članarinu DINA platnom karticom?

Plaćanje Dina karticom je moguće. Potrebno je da prethodno proveriš sa svojom matičnom bankom da li je moguće online plaćanje tvojom Dina karticom.

Kako funkcioniše plaćanje obnavljajuće članarine?

Naplata za prvi mesec će se izvršiti odmah, a svaka sledeća naplata će se izvršiti istog datuma, narednog meseca. Jedini izuzetak je kada datum početka članarine nije na taj dan inicijalne naplate. U tom slučaju će se naredne naplate vršiti nakon isteka prvog meseca trajanja članarine, i to istog datuma kada počinje sledeći obračunski period. Ukoliko nemaš dovoljno sredstava na računu, aplikacija će pokušati da naplati članarinu narednih 5 dana.

Non Stop Fitness aplikacija

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!

Non Stop Fitness aplikacija.

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!