Seminar “Značaj dijagnostike i tehnike u trenažnom procesu”

Zbog trenutno proglašenog vanrednog stanja, odlaže se događaj do daljnjeg. Hvala na razumevanju.
Subota 21. mart, 15 časova, Non Stop Fitness centar Pupinova palata, Narodnih Heroja 1, Novi Sad.
NON STOP Fitness Serbia organizuje predavanje u Novom Sadu za sve ljude dobre volje koji su zainteresovani da saznaju više o značaju dijagnostike i tehnike u trenažnom procesu.
Agenda:
• Uloga trenera u fitnes centrima
• Značaj početnog plana treninga i konsultacija sa trenerom kod vežbača početnika
• Motoričko učenje, tehnika – formiranje dinamičkog stereotipa
• Analiza vežbača – dijagnostika
Predavač
Vukašin Varićak
Vukašin Varićak je personalni trener koji se bavi trenersko-terapeutskim poslom u oblasti fitnesa, kineziterapije i rehabilitacije sportista i rekreativaca, kao i vođenju grupnih programa.
Po struci profesor fizičkog vaspitanja i sporta, i edukovani trener PHM dijagnostičko-trenažnog patenta iz oblasti sporta fitnesa i kineziterapije. Ovaj patent je oslonjen na naučni background i iskustva svetski priznatih eksperata iz područija dijagnostike, treninga i kineziterapije u cilju korigovanja funkcionalnosti čovekovog izvornog pokreta. Sertifikovani je instruktor grupnih LesMills RPM i  LesMills Body Attack programa.
Odrastao u sportskoj porodici, svestrani je sportista. Sportom se bavi od malena, a najviše košarkom gde iza sebe ima 17 takmičarskih sezona. Pored košarke ističe i uspehe u atletici. Smatra da je fizičko vaspitanje deo opšteg vaspitanja koje povoljno utiče na zdravlje, fizicki i intelektualni razvitak, socijalizaciju ličnosti i stvaralaštvo. Uživa u društvu i knjigama. Strastveni je igrač uličnog basketa.
“ Promeniti život nekog čoveka u smislu da trening postaje deo njegove svakodnevnice kao i sama mogućnost da doprinosim kvalitetu nečijeg života predstavljaju suštinu i blagoslov profesije kojom se bavim.”


Non Stop Fitness aplikacija

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!

Non Stop Fitness aplikacija.

Jednostavno, brzo i besplatno!
Čekiraj se, rezerviši trening, proveri raspored i budi uvek u toku!