discount_cards
 

Ko smo mi
Non Stop Fitness d.o.o je švedsko-srpska kompanija osnovana 2015. godine sa idejom da na tržište Srbije donese bogata iskustva i kvalitet fitnesa iz država Skandinavije. Našu kompaniju vodi tim mladih profesionalaca sa bogatim međunarodnim iskustvom u osnivanju i upravljanju lancima fitness centara u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj i Poljskoj.
 
NAŠA MISIJA
U zemljama zapadne Evrope visoko je razvijena svest o potrebi za redovnim fizičkim vežbanjem. To je glavni preduslov za izgradnju i očuvanje psiho-fizičkog zdravlja svake osobe, bez obzira na uzrast i pol. Non Stop Fitness veruje da je bavljenje fizičkim aktivnostima najbolje ulaganje u zdravlje, a da nedostatak novca i vremena ne treba da budu prepreka takvoj odluci. Zato smo odlučili da fitness učinimo dostupnim svima i uvek!
 
ZAŠTO RADIMO 24/7
Svesni smo da savremeni stil života mnogima od nas ne dozvoljava da uvek planiramo svoje vreme. Posao, fakulutet, porodične obaveze, sve nas to odvlači od bavljenja sportom, a samim tim umanjuje šanse da ostanemo lepi i zdravi. NON STOP FITNESS se prilagođava Vašem životnom ritmu, potrebama i navikama. Vaše vreme više nikada nećete prilagođavati radnom vremenu teretane. Mi smo jedini lanac fitness centara u Srbiji koji radi 24 sata dnevno, 356 dana godišnje.
 
ALL INCLUSIVE KONCEPT – FITNESS BEZ OGRANIČENJA
Članovi Non Stop Fitness-a imaju pravo da neograničen broj puta u toku dana, meseca, godine koristie sve sadržaje i to na svakoj našoj lokaciji! Teretana, kardio, ženska teretana, cross fit treninzi, spinning i grupni treninzi su uračunati u cenu članarine!
 
VIŠE VREDNOSTI ZA VAŠ NOVAC
Članska karta Non Stop Fitness-a nije samo ulaznica u bilo koji od naših fitness centara. To je članstvo u klubu privilegovanih koji imaju pravo na popuste i povoljnosti kod naših partnera. Popusti na sportsku opremu, odeću, obuću, zdravu hranu, masaže i kozmetičke tretmane. Da, na sve to imate pravo za vreme trajanja aktivnog članstva u Non Stop Fitness-u uz Discount karticu koju ćete dobti na recepciji bilo kog od naših fitness centara.
 
FITNESS U VAŠEM MOBILNOM UREĐAJU
Bukirajte grupni trening, pratite napredak u fitnesu, preuzmite plan ishrane i savete nuticionista, naučite kako se pravilno izvode vežbe, otkrijte koliko kalorija trošite tokom treninga – sve to i još mnogo toga je moguće sa Non Stop Fitness mobilnom aplikacijom koja je dostupna i na Android i na IOS platformama. Preuzimnjem naše mobilne aplikacije imate mogućnost da se družite sa ostalim članovima Non Stop Fitness-a i komunicirate sa Vašim omiljenim trenerima.
 
MI VAM POMAŽEMO DA OSTVARITE CILJ
Želite da smršate ili da povećate mišićnu masu? Nameravate da podignete nivo kondicije ili da, naprosto, unapredite zdravstveno stanje? Naši stručni fitness treneri će vam pomoći u tome. Svi naši treneri imaju završeno visoko obrazovanje u oblasti fitness-a i fizičke kulture i/ili sertifikate renomiranih domaćih i međunarodnih asocijacija za fitness. Obratite se za savet ili zakažite personalni trening. Non Stop Fitness će Vam pomoći da na najefikasniji mogući način ostvarite svoj cilj bilo da ste profesionalni sportista ili rekrativac.
 
NSF ZAJEDNICA
NON STOP FITNESS koncept zasniva se na duhu zajednice i ljubavi prema fitnesu i zdravlju. Želimo da nikada ne prestanete da brinete o sebi i nastavite da tražite nove načine koje će učiniti vaše iskustvo u našem fitness centru zabavnijim, izazovnijim i korisnijim.


 

BLOGOVI