01.04.2017

Kako do TOP izgleda za samo 7 dana bez treninga!Najnovija naučna studija Bostonskog instituta za primenjenu antropologiju, čiji su rezulati predstavljeni krajem marta u Američkom naučnom komitetu za fitness i medicinu, dokazala je da sa samo jednim „laganim“ treningom nedeljno uz ishranu bogatu ugljenim hidratima moguće izgubiti između 10 i 20 kilograma telesnih masti, a istovremeno dobiti isto toliko mišića! Ova revolucionarna sudija potkrepljena je rezultatima istraživanja na uzorku od 1.200 dobrovoljaca svih starosnih dobi i dokazala je ono što se u dosadašnjoj medicinskoj i sportskoj praksi činilo nemogućim.

Kontroverzna studija izazvala je buru u Asocijaciji za fitnes studije koja je osudila ovakve navode ocenjujući ih šarlatanskim. Prof dr Ketrin Flin, generalna sekretarka Asocijacije naglasila je bi ovakve objave kolega iz Bostona mogle da ugroze ne samo zdrave navike koje su decenijama izgrađivane kod Amerikanaca, već i poslovanje nekoliko najvećih fitness lanaca koji u SAD ostvaruju više od 20 milijardi dolara profita i zapošljavaju desetine hiljada trenera i ostalog osoblja. Vrednost akcija Mc Fit-a u samo jednom danu posle objavljivanja ove studije zabeležila je pad za više od 18 odsto.

S druge strane, ova metoda, postala je pravi hit na internetu i na društvenim mrežama iz dana u dan pojavljuju se svedočenja o neverovatnim rezultetima o kojima govore slike „pre i posle“ u razmaku od samo nedelju dana.
Naučni tim na čijem čelu je profesor Stiven Živković (naučnik sprskog porekla) predstavio je neoborive dokaze da je samo sedam dana moguće dovesti svoje telo do „holivudskog“ izgleda!

- Nemojte misliti da je reč o nekakvim invazivnim metodama ili upotrebom steroida ili bilo kakve „hemije“. Naša metoda je u potpunosti zasnovana na navikama prosečnog čoveka koji nije preterano sklon fizičkim aktivnostima, a u isto vreme preteruje sa unosom šećera i masnoća. Morali smo, dakle, da pronađemo način kako da ljudima ponudimo da izgledaju dobro, sa manje telesnih masti i više mišića, a da pritom ne moraju da se preznojavaju trenirajući niti da se odriču slatkiša i brze hrane – izjavio je profesor Stiven Živković.

Profesor kaže da su se svi učesnici eksperimenta, ukupno njih 1.200, priključili istraživanju navodeći želju da smršaju, a više od 60 odsto njih želelo je da poveća procenat mišića u telu. Kod 95 odsto njih zabeležen je povišen Indeks telesne mase izazvan uglavnom nezdrvim navikama – visokokaloričnom ishranom i nedovoljnim fizičkim aktivnostima. Većina je, kako kažu rezultati ulaznog testa, najmanje dva puta pokušala da se učlani u neki fitness klub ili da individualno trenira, ali su odustajali posle najviše mesec dana.

Samanta Džons,33, (na slici prva s leva) medicinska sestra iz Bostona kaže da je nekoliko puta do sada pokušavala da se “natera da trenira”, ali da nikako nije mogla da istaje u tome. Bila je isfrustrirana viškom kilograma koje godinama nikako nije mogla da svede na željenu meru.

- Obožavam da grickam čips! A znate da čips bez koka-kole nije čips! Posle toga, obožavam da smažem sladoled. Moja slabost je karamela! Verujte, nisam mogla da zamislim svoj žvot bez toga. A treninzi… Uh… Znate, nema se za to uvek vremena. Propustite jedan ili dva treninga i onda to tako krene i posle nekog vremena shvatite da vam je članarina u fitness klubu istekla – opisuje Samanta svoje navike.

- Zahvaljujući metodi profesora Živkovića, preporodila sam se! – veselo izjavljuje Samanta pokazujući sliku na kojoj ima desetak kilograma viška u poređenju sa trenutnom kilažom.

Piter Džekson 25 (na slici u sredini), mišićavi momak iz LA-a koji je u Bostonu proveo dve nedelje u poseti svojoj tetki kaže da se u program profesora Stivena Živkovića uključio iz čiste radoznalosti.

- Nisam imao šta da izgubim. Bio sam debeljuškast i prilično mlitav. Leto je za mene bilo pakao. Nikada nisam uspevao da pronađem devojku na plaza. Pored onih isklesanih momaka, ja sam bio smešna pojava. A pogledajte me sada! Jedva čekam da se skinem i devojkama pokažem svoju novu “opremu” – uzbuđen je Piter.

Ukoliko želite da saznate kako tačno izgleda metoda profesora Živkovića, moraćete, ipak da sačekate 1. april 2018. godine kada ćemo ga objaviti na našem blogu.

Do tada, možete slobodno trenirati u Non Stop Fitness-u i konzumirati obroke sa što više proteina i svežeg povrća :)
 

BLOGOVI