Naš prostorNON STOP FITNESS centar raposlaže sa 1.000 kvadratnih metara prostora koji je podeljen u pet zona. Našim klijentima na raspolaganju je:

- Kadrio zona,
- Velika teretana,
- Zona za grupni fitness,
- Prostorija za spinning,
- Ženska teretana.

GUMENI POD 

Svaki metar našeg obekta je pokriven gumom da bi se zaštitili naši članovi i oprema kojom raspolažemo. To takođe umanjuje jačinu zvuka koji proizvode sprave i oprema, a štiti i zdravlje naših klijenata. 

SVLAČIONICE

Muškarci i žene imaju, naravno, odvojene svlačionice, a ženska se nalazi u sklopu ženske teretane. Obe svlačionice su opremljene ormarićima, fenovima, tuševima, prostorom za susenje i ogledalima. Nama je važno da možete da se vratite pravo svojim dnevnim obavezama nakon vežbanja u NON STOP FITNESS centru. 

HIGIJENA

Naš objekat svakodnevno čiste profesionalci . NON STOP FITNESS takođe obezbeđuje infrastrukturu (Self Cleaning Spots) koju članovi i osoblje mogu koristiti za brzu higijenu nakon upotebe sprava. Sve to činimo sa jednim ciljem - da bi našim članovima trening učinili prijatnijim.

SUGESTIJE I ŽALBE

Stalo nam je do Vašeg mišljenja. Zato ohrabrujemo naše članove da nam sugerišu o nedostacima u našem radu i pomognu nam da budemo bolji. Možda mislite da postoji nešto što treba da znamo? Obavestite nas! Biće nam drago ako se u specijalno obeleženoj kutiji na recepciji nađe i neka pohvala našem radu.


BLOGOVI